Coronavirus

Corona Update: Aangescherpte maatregelen vanaf woensdag 22.00 uur

Het kabinet heeft vanavond aangekondigd de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verder aan te scherpen. Door o.a. het sluiten van bioscopen, theaters, zwembaden en pretparken en het terugbrengen van de groepsgrootte buiten naar maximaal 2 personen moet het aantal besmettingen verder dalen en de druk op de zorg afnemen. De maatregelen gaan in op woensdagavond 22.00 uur en gelden voorlopig voor 2 weken.

Kijk hier voor het volledige bericht van Rijksoverheid.

De nieuwe maatregelen van het kabinet zijn ook van invloed op de sport. Sporten blijft de komende twee weken met meer beperkingen mogelijk. De aanpassingen worden geïnventariseerd en op korte termijn doorgevoerd in het sportprotocol.

Wat dit voor de sport betekent lees je in dit bericht.

We zullen zo snel mogelijk proberen duidelijkheid te krijgen over de exacte uitwerking voor tennis en padel, zowel vrij spelen (enkel en dubbelspel), binnen en buiten sporten en trainingen.