Dispenser

Handen schoon en gedesinfecteerd met Keep Hands Clean: een professionele oplossing op de vereniging


Handen desinfecteren en reinigen, het is een van die elementen die sinds het begin van de coronacrisis niet meer zijn weg te denken bij publieke gelegenheden. Dat geldt natuurlijk ook voor sport- en dus ook voor tennis-en padelverenigingen. Bij tennisvereniging OTV uit Oosterbeek besloten ze het grondig en professioneel aan te pakken. Daar maken ze gebruik van de producten van Keep Hands Clean. Het bedrijf biedt naast dispensers en desinfectiemiddelen, drie verschillende meubels waar mensen makkelijk en snel de handen kunnen desinfecteren. OTV is nog elke dag blij met deze keuze.

In Oosterbeek hebben ze op verscheidene plekken op het park dispensers met desinfectiemiddel beschikbaar die, bevestigd op een bord, makkelijk op plekken zijn op te hangen. Ook hebben ze bij de entree van het clubhuis de ‘Slim’ staan. Een smalle, gestileerde zuil waar de handen contactloos zijn te desinfecteren en die bovendien aan te passen is naar huisstijl van de vereniging.

‘Netjes, straks en professioneel’

“Ik ken de initiatiefnemers van dit concept, ze zijn hier al snel na de aankondiging van de lock-down mee begonnen”, aldus Robert-Jan Schampers, bestuurslid bij OTV en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de accommodatie. “Toen de tennisverenigingen weer open mochten, was hygiëne natuurlijk ontzettend belangrijk en Keep Hands Clean handelde op dat vlak heel voortvarend. Je ziet bij best veel gelegenheden dat het desinfectiepunt een beetje een rommeltje is. Een flesje van het een of ander, papiertjes. Bij ons ziet her er nu allemaal netjes, strak en professioneel uit. We hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan het upgraden van ons park en de producten van Keep Hands Clean passen daar perfect bij. Maar nog belangrijker; de producten zijn heel gebruiksvriendelijk en onze leden zijn er heel erg over te spreken.”

Visie

Het oorspronkelijke idee achter Keep Hands Clean ontstond aan het begin van de coronacrisis, toen veel ondernemers in de problemen kwamen. “De uiteindelijke initiatiefnemer, Robert Zehenpfenning, kwam in gesprek met een standbouwer, die natuurlijk van de één op de andere dag geen zaken meer kon doen”, zegt Freek Consten, verantwoordelijk voor de sales bij Keep Hands Clean. Consten ziet van dichtbij dat steeds meer sportverenigingen geïnteresseerd zijn in de producten en diensten van Keep Hands Clean. “Ook steeds meer hockeyverenigingen gebruiken het, we zijn nu het aan het kijken of verenigingen onze producten tevens kunnen gebruiken in een abonnementsvorm.”

Initiatieven en producten om handen en materialen te desinfecteren, zijn er inmiddels veel, maar Keep Hands Clean pakt het toch net even anders aan, weet Consten. “Wij bieden een volledig Nederlands product voor de lange termijn, van goede kwaliteit, professioneel op alle vlakken en volgens mij tegen een eerlijke prijs. Het is niet alleen een ad-hoc-reactie op de huidige ontwikkelingen, er zit wel degelijk een visie achter.”

Zoek je meer informatie over de producten van Keep Hands Clean? Neem dan eens een kijkje op www.keephandclean.nl