Gezelligheid op het terras

Contactregistratie

Sinds 10 augustus is het verplicht in het clubhuis, de kantine en op het terras, zowel binnen als buiten te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke), moeten gasten een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels) en is het verplicht gasten te vragen zich te registreren zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting. Dit geldt zowel voor de verenigingen en centra met een volledige horecavergunning als voor de para-commerciƫlen, waarbij de horeca op de sportaccommodatie geen hoofdactiviteit is maar ondersteunend.

Verenigingen en pachters moeten alle bezoekers van de horecagelegenheid in het clubhuis en terras vragen hun gegevens achter te laten. De gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Tevens moeten de vragen van de corona-gezondheidscheck zijn gesteld. Dit geldt dus voor spelers, begeleiders en toeschouwers die gebruik willen maken van de horecagelegenheid in het clubhuis of op het terras.

Gebruik hiervoor het voorbeeldformulier van de Koninklijke Horeca Nederland of maak een digitaal formulier met QR code. Deze voldoen aan de privacyrichtlijnen. Je kan de formulieren per dag bewaren. Na 14 dagen mogen ze vernietigd worden.