Festina Amsterdam

Website NOC*NSF

Naast dat bestuurders, functionarissen en leraren van verenigingen en tennis- en padelcentra op dit platform alles wat ze moeten weten over tennis en padel gedurende de coronacrisis kunnen vinden, kunnen verenigingen en leraren ook voor meer informatie terecht op de website van NOC*NSF.

NOC*NSF heeft op haar website een apart dossier ingericht rondom het thema ‘het coronavirus en de sport’. Hier vind je een groot aantal FAQ’s opgedeeld in vier categorieën: algemene vragen, vragen van sportclubs, van sporters en van sportbonden.

Downloads

Naast dat de KNLTB de richtlijnen en voorwaarden voor 1.5 meter tennis en padel voor de jeugd tot en met 18 jaar heeft uitgewerkt in handige posters, heeft NOC*NSF ook een aantal handige downloads beschikbaar gesteld op haar website, zoals:

Ook heeft NOC*NSF posters gemaakt met de richtlijnen voor bestuurders, trainers en ouders. Daarnaast is er een set informatieborden ontwikkeld die verenigingen en sportaanbieders helpen hun sportaccommodatie ‘coronaproof’ te maken. De posters en informatieborden zijn te vinden op de pagina van het Protocol verantwoord sporten kinderen en jeugd.